ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona dona la seua opinió sobre el càntic de “florero”

Per Alex Alfaro · 21 Novembre, 2023

El director esportiu del València, Miguel Ángel Corona, va concedir una entrevista a Relevo en la qual va tractar temes rellevants. En el dia de hui, el mitjà ha donat a conéixer la segona part de l’entrevista en la qual Corona explica quin model de club és la referència hui en dia per al València CF.

Corona ha confessat que es fixa en Roberto Olabe, director esportiu de la Reial Societat, com a model al qual aspira el València. “Faré un elogi d’algú que els resultats són objectius. Roberto Olabe seria qui et diria (en qui es fixa com a model al qual aspira el València). Sé per ell com pot treballar més de prop”, ha reconegut Corona.

El director esportiu del València ha expressat que des de la direcció esportiva no inventarà res, sinó que copiarà el que funciona. Corona ha destacat de la Reial Societat la seua “estabilitat, temps i constància”. Per a Miguel Ángel Corona la Reial Societat també és un club venedor (venda de Isak), però fins i tot sense que el seu recanvi en el mercat haja funcionat (U. Sadiq), són fins i tot millors per “la fermesa en el seu pla”.

Corona pensa amb seguretat que el València aspira a aconseguir el que està aconseguint la Reial Societat hui en dia i que el que li falta és “temps”. “Crec que aquest equip i aquest club necessita temps i estabilitat, jo intentaré donar-li-la”, ha plantejat Corona.

Baraja també va posar com a model la Reial Societat

Rubén Baraja també va posar com a model a la Reial Societat el mes de setembre. L’entrenador valencianista considera que el conjunt basc “hauria de ser un espill”. “Estan fent les coses molt bé des de fa temps, en diversos aspectes. Un bon model de gestió, fa inversions en jugadors que marquen diferències, tenen una clara estratègia des de la secretaria tècnica per a poder fitxar, i la continuïtat d’un entrenador com Imanol. És un model a seguir en tots els sentits”, va dir Baraja sobre el model de club que vol per al València CF.

Càntic de “florero”

Bé, bo són crítiques respectables. T’ho dic amb naturalitat: el que diga que no l’afecta que el seu estadi li critique, crec que esmente perquè som humans. A mi que em diguen ‘florer’ a Mestalla no m’agrada, però és respectable i no perd energia a preocupar-me en excés perquè sé que això és futbol. He jugat 17 anys al futbol, com podràs imaginar he passat moments que m’han xiulat en la meua pròpia casa sent capità d’eixe equip i el vaig prendre amb la naturalitat que prenc això ara. L’important és construir trajectòries i en això m’ocupe.

Els motius del càntic

No ho sé. La resposta no és evadir-la, és que honestament no la sé. No tinc arguments com per a respondre’t. Vosaltres esteu molt més familiaritzats amb el carrer, amb la gent, creeu opinió. Segur que tu saps de manera més precisa per què és. Jo òbviament, entenc que amb més encert o menys, sense cap ànim de vanitat, entén-me amb humilitat, entenc que si porte 4 anys al València, en diferent nomenclatura del meu càrrec, entenc que per hores no tindran queixa, perquè no seria ací. Cap empresa com el València manté a un empleat del meu rang que no li tira hores. Això quant a la quantitat. Després pot agradar més o menys la meua labor, però per hores no serà.