La millor informació del ValènciaCF en valencià

Corona continua guanyant confiança amb Meriton
,

Corona continua guanyant confiança amb Meriton

COMPARTIR

Des de l’any 2020, Miguel Ángel Corona és l’encarregat de l’estructura esportiva del València CF. Va arribar després de la marxa de César Sánchez, la qual va produir-se en el mes de juny d’eixe any. Des d’eixe moment, Corona ha estat reunit amb diversos dirigents de Meriton a l’hora de confeccionar les plantilles de les últimes temporades. 

Canvis en l’estructura del club

Ara mateix, amb els canvis en l’estructura esportiva, Miguel Ángel Corona es manté en el seu càrrec. L’encarregat de la parcel·la esportiva continua treballant amb la presidenta, Lay Hoon, i amb Gennaro Gattuso per a veure quina és la millor forma de tindre una bona plantilla i quadrar el Fair Play Financer. 

De fet, segons ha informat Hèctor Gómez, Corona està guanyant punts amb Meriton. En el passat mes d’agost, Peter Lim va fer un canvi total de la direcció del València CF. Després de l’acomiadament d’Anil Murthy, el màxim accionista del València va decidir acomiadar també a Joey Lim, Teo Swee Wei i Sean Bay. 

Corona, l’únic supervivent

De totes les persones que formaven part del cercle d’Anil Murthy, només queda Miguel Ángel Corona. De fet, ha estat present en les reunions de confecció de la plantilla d’este estiu. Per tant, tot fa indicar que continua sent un home de confiança de Meriton Holdings. 

El València busca director esportiu

No obstant això, no està clar quina és la idea de Peter Lim amb el càrrec de Corona. Lay Hoon va admetre en una roda de premsa que la intenció del club era contractar a un director esportiu per a poder fer una plantilla més competitiva. Cal recordar, que el club va estar en contacte amb Leonardo, però finalment no van arribar a un acord.