La millor informació del ValènciaCF en valencià

Corona continua en contacte amb els agents d’Aridane
,

Corona continua en contacte amb els agents d’Aridane

COMPARTIR
El mercat de fitxatges no para i el València CF encara no ha incorporat a cap futbolista. José Bordalás està impacient, ja que considera que és d’absoluta importància reforçar a l’equip en esta finestra del mercat si volen acabar en Europa a final de temporada. Ara mateix, el principal objectiu del València CF és firmar un central.

A causa de la greu lesió de Paulista, el club només ha comptat amb Omar Alderete i Mouctar Diakhaby durant dos mesos. Ara, el calendari es torna més exigent per les eliminatòries de Copa del Rei. Per este motiu, Bordalás insisteix encara més en el fitxatge d’un central. La principal opció del tècnic del València CF és Aridane Hernández. El central d’Osasuna coneix la lliga i encaixaria a la perfecció en el sistema de l’equip valencià.

Discrepàncies entre Bordalás i el club

El problema és que hi ha discrepàncies entre l’entrenador i el club sobre el fitxatge d’Aridane. No obstant això, segons ha informat el periodista Hugo Ballester, Míguel Ángel Corona continua en contacte amb els agents d’Aridane Hernández. El mercat és prou canviant i el club podria acceptar la incorporació del central canari. Però el problema és que el que demana el central d’Osasuna no entra en els plans del València. Aridane Hernández voldria firmar per esta mitja temporada i dos més. El central té trenta-dos anys i presenta diferents problemes físics.

Osasuna no vol una cessió

Pel que respecta a un possible acord entre clubs, Osasuna prefereix un traspàs i el València CF una cessió, perquè tenen una certa desconfiança sobre la lesió del central canari. A més, el València té un límit salarial complicat, pel qual són incapaços de fer grans ofertes per a poder fitxar jugadors. Estarems pendents als pròxims dies per a comprovar si finalment Aridane és el central escollit, o si pel contrari s’imposa el criteri del club i es fitxa una altra opció.