+  PRIMER EQUIP  

CONVOCATÒRIA VCF: Mustafi torna per comandar la visita a Anoeta

Per Blanquinegres · 09 Gener, 2016

El VCF deixa de banda la Copa del Rei i torna a fer una citació per a l’encontre de demà a les 16h a l’Estadi d’Anoeta, en el que serà l’últim partit de la primera volta. En la llista prèvia confeccionada per Gary Neville trobem a 19 homes i destaca la tornada del Kàiser alemany, Shkodran Mustafi, una volta queden darrere els problemes als isquiotibials. Esta, a banda de la NO inclusió de cap jugador del VCF Mestalla, són les principals novetats.

Tot i que la infermeria no es troba del tot buida, cada volta dona menys treball. A Sant Sebastià, no viatjaran Gayà, Alves, Bakkali, Feghouli i André Gomes. Precisament la cautela són els motius de molts d’estos ‘descartats’. Durant dies, tant Gayà, Bakkali, Alves i André s’han estat entrenant entre aparent normalitat als últims dies però el no voler arriscar de cara a una optima recuperació fa que estos jugadors es queden a la Capital del Túria.

Llista de Convocats:

Jaume, Ryan; Cancelo, Barragán, Vezo, Mustafi, Santos, Abdennour, Orban; Javi Fuego, Danilo, Enzo, Parejo, Piatti, de Paul; Rodrigo, Santi Mina, Negredo i Paco Alcácer