+  PRIMER EQUIP  

CONVOCATÒRIA VCF: Les baixes continuen minvant al VCF

Per Blanquinegres · 30 Desembre, 2015

Gary Neville ja ha donat a conèixer la que serà l’última convocatòria de l’any 2015. Una llista formada per 19 homes, pel que hores abans de que la pilota rode sobre el verd de El Madrigal caldrà fer 1 descart.

Les baixes per lesió continuen sent una costant dins del vestidor blanquinegre. Sobretot, per a este duel de la jornada 17, la defensa valencianista es troba baix mínims amb les sensibles absències de Shkodran Mustafi i Jose Luis Gayà que no s’han pogut recuperar de les molèsties que arrossegaven abans d’encarar la setmana de descans de la que van disfrutar els jugadors del VCF i cal recordar que Abdennour tot i estar a la llista que demà es concentrarà a Castelló, no arriba en plenes condicions per un procés febril que va patir a començament de la setmana.

Si la defensa es troba en problemes, la zona central del camp i d’atac no millora la situació. Homes que ja ultimen les seues reaparicions com són Enzo Pérez i Rodrigo Moreno no arriben per al derbi ja que es prefereix estar en plenes de condicions davant el important mes de gener que s’aveïna. També cal esmentar les baixes ja conegudes de Bakkali i Feghouli que continuen sense un temps d’alta determinat. Per poder completar una convocatòria, Gary Neville torna a tirar del VCF Mestalla. Zahibo i Diallo es concentraran de nou amb el primer equip.

 

Llista de Convocats:

Porteria: Ryan i Jaume Domènech.

Defensa: Cancelo, Barragán, Santos, Vezo, Diallo, Abdennour i Orban.

Centre del Camp: Javi Fuego, Danilo, André Gomes, Parejo, Piatti, Fran Villalba i de Paul.

Davantera: Alcácer, Mina i Negredo.