La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix quan torna Gattuso de Singapur
,

Coneix quan torna Gattuso de Singapur

COMPARTIR

Ha arribat l’atur de seleccions i una gran quantitat de jugadors del València se’n van amb els seus combinats nacionals per a disputar els compromisos marcats per la FIFA i la UEFA. En el València, els jugadors no són els únics que han abandonat la Capital del Túria. 

Gennaro Gattuso, Lay Hoon i Miguel Ángel Corona han viatjat a Singapur per a una reunió de treball amb Peter Lim. El màxim accionista del València no és partidari de les noves tecnologies i prefereix parlar en persona amb els seus empleats abans que per una videoconferència. 

Un director esportiu

Un dels punts a tindre en compte en eixa reunió és la recerca d’un director esportiu. Lay Hoon ja va confirmar a la premsa valenciana que la intenció del club era contractar un director esportiu per a confeccionar la plantilla. Durant eixos mesos van eixir els noms de Ramon Planes, Leonardo o Braulio Vázquez, entre altres. 

Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, Miguel Ángel Corona podria convertir-se en el nou director esportiu del València CF. El treballador del club encara no té eixe càrrec, però ha guanyat punts amb Meriton al llarg de les últimes setmanes i podria guanyar més responsabilitat dins del club. 

Lay Hoon i Gattuso, encantats amb Corona

Pel que respecta a Lay Hoon i Gennaro Gattuso, els dos estan encantats amb Corona i consideren que seria una bona opció. De fet, en les reunions de final de mercat, Corona estava present amb ells. Ara mateix, tot dependrà del màxim accionista. Lim escoltarà als seus treballadors i prendrà una decisió al respecte. 

Gattuso torna el dijous 

Tal com va informar Tribuna Deportiva durant el dia d’ahir, Gattuso tornarà el dijous i estarà disponible per a l’entrenament d’eixe mateix dia a la vesprada. La informació que porten de tornada tant Gattuso, com a Corona, com Lay Hoon és sens dubte la notícia de la setmana.