La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix quan presentarà el València el projecte del Nou Mestalla
,

Coneix quan presentarà el València el projecte del Nou Mestalla

COMPARTIR

Després de la marxa d’Anil Murthy, Meriton Holdings ha promés un canvi de rumb. Sean Bai va arribar a València amb les noves directrius de Peter Lim i la seua intenció és recuperar la relació amb l’afició del València i amb les institucions públiques, les quals són necessàries per a mantenir l’ATE i acabar el Nou Mestalla. 

Ara mateix, segons acaba d’informar el Desmarque VCF, el València presentarà este dijous el projecte del Nou Mestalla. El club valencià convocarà una roda de premsa per a tots els mitjans de comunicació en les obres de l’estadi situat en l’avinguda de les Corts Valencianes. 

Garanties econòmiques

Al café que ha organitzat el club han afirmat que les garanties econòmiques que presentaran esta vegada sí que seran suficients perquè la Generalitat aprove el projecte. Els polítics han dit per activa i per passiva que Meriton ha perdut la seua credibilitat i que tan sols acceptaran quan hi haja fets, no paraules. La immensa majoria de l’afició està igual que els polítics.

70.000 localitats

Això sí, d’altra banda, també han confirmat que serà molt complicat aplegar a les 70.000 localitats que es demanen per al Nou Mestalla, a no ser que puguen fer-ho per fases. A esta nova estructura de Meriton s’aprecia una nova voluntat (que tampoc sabem el que durarà), però l’herència d’Anil és molt complicada respecte al Nou Mestalla. Hauran de guanyar-se la confiança dels polítics.

Haurem d’estar pendents a la roda de premsa del pròxim dijous per a comprovar quina és la intenció del València i si esta és l’opció definitiva per a acabar el Nou Mestalla. La Generalitat Valenciana està expectant per a conéixer el projecte i si es compleixen les garanties necessàries.