Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix quan i com arriba Jose Luis Gayà a València

Per Alex Alfaro · 18 Novembre, 2022

El dijous a la nit va saltar tot per l’aire una vegada Luis Enrique va explicar en roda de premsa que l’endemà (és a dir hui) prendrien una decisió referent a Gayà. La decisió va arribar, i Gayà abandonarà la convocatòria de la selecció espanyola a Doha. Sens dubte un colp molt dur després de l’esforç i el patiment que havia passat per a arribar en les millors condicions possibles: estar en les males i en les bones en un València de Peter Lim, malalties musculars en el pubis durant estos anys, la sanció de quatre partits i ara esta lesió en el turmell.

A primera hora del matí la selecció va comunicar públicament en un tuit que José Luis Gayà era baixa per al Mundial. Eren les 10.47 quan van penjar un missatge en la popular xarxa social anunciant que el valencianista era baixa per al Mundial de Catar: “Oficial | José Luis Gayá abandona la concentració de la Selecció per al Mundial de Catar. El lateral es va de Doha amb l’afecte, el respecte i el reconeixement dels seus companys i de tota l’RFEF”. Esta nota acompanyava a un enllaç a la web oficial… que no funcionava. Pràcticament a l’instant, el propi compte esborrava l’esmentat tuit.

Passaven quasi 20 minutos de les 14.00 hores del divendres, 18 de novembre, quan l’RFEF va confirmar la baixa de Gayá.

El lateral es va de Catar amb l’afecte, el respecte i reconeixement dels seus companys i de tota l’RFEF. José Luis Gayá no estarà amb Espanya en el Mundial de Catar. Després d’analitzar la situació amb deteniment, i consultant sempre amb els serveis mèdics de la Real Federació Espanyola de Futbol, Luis Enrique ha pres la decisió de reemplaçar al lateral del València, qui es va lesionar fortuïtament dimecres passat durant l’entrenament vespertí a Amman.

L’RFEF vol tindre un missatge ple d’afecte per a Gayá, qui s’havia guanyat per mèrits propis defensar a Espanya en el Mundial de Catar després de quatre anys defensant la samarreta de la selecció al màxim nivell.

Com bé va explicar Luis Enrique després de la victòria a Jordània, la lesió de Gayá ha sigut la pitjor notícia des que va començar la concentració. El cos tècnic entén que necessita als 26 jugadors en plenitud per a afrontar el repte del Mundial, tan exigent com il·lusionant.

Gayá, tal com es va constatar en la ressonància magnètica a la qual va ser sotmés, pateix un esquinç lateral de baix grau en el turmell dret. Tornarà a Espanya en les pròximes hores.

Gayà arriba demà a València

Tal com ha informat Deportes Cope, demà torna Gayà a la ciutat de València. Finalment arribarà a València via carretera ja que aterrara en un altre aeroport llunyà a València. Per tant, serà complicat que demà es puga donar eixa rebuda que estaven preparant alguns aficionats