ACTUALITAT  

CONEIX l’equipament que lluirà el València de manera excepcional contra el Mallorca

Per Alejandro Fernandez · 05 Octubre, 2023

El València ha donat a conéixer en el matí de hui l’equipament que lluiran els jugadors en el partit del dissabte contra el RCD Mallorca. De manera excepcional, l’equip comandat per Rubén Baraja jugarà amb la camiseta blanca del Home Kit, i els pantalons i les mitjanes en color arena “inspirats en l’ADN Mediterrani”.

L’equipament amb els tons arena ha sigut dissenyada per PUMA per a ser utilitzada en casos excepcionals, ja que és una combinació exclusiva per a la competició de LaLiga EA Sports 23-24. El València CF no podrà utilitzar els pantalons negres i mitjanes negres habituals pel fet que el RCD Mallorca, equip local del partit, l’utilitzarà en la seua vestimenta principal, roja i negra.

No serà la primera vegada que el València utilitze aquesta versió del primer equipament, ja que va ser la que va utilitzar en pretemporada contra el Gimnàstic de Tarragona en l’Estadi Antonio Puchades.

El València destaca que “al marge d’aquesta situació excepcional, la part superior de l’equipament continuarà sent la camiseta blanca del Home Kit, inclosa en els valors fonamentals i en la rica herència del Club, obtenint així un disseny que combina elegància i modernitat amb la defensa de l’estil de vida mediterrani”.

La segona i el tercer equipament queden descartades per al partit del dissabte contra el Mallorca de Javier Aguirre. D’aquesta manera, l’entitat aposta pel disseny alternatiu del primer equipament creat per PUMA.