ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix en quin punt de la lesió es troba André Almeida

Per Alejandro Fernandez · 29 Novembre, 2023

Rubén Baraja té un seriós problema amb el nombre de jugadors disponibles per a afrontar els partits. L’entrenador valencianista sol confeccionar les alineacions per als partits amb els futbolistes habituals i el cansament acumulat a les cames dels migcampistes és cada vegada major.

El problema arriba també quan algun dels jugadors que conformen el centre del camp de Baraja tenen alguna molèstia o cauen lesionats. André Almeida està prop de complir els dos mesos de lesió i encara no té una data marcada en el calendari per a tornar als terrenys de joc.

El futbolista portugués està sense jugar per uns problemes a l’esquena i encara no té previst treballar sobre la gespa a la Ciutat Esportiva de Paterna, segons ha informat Ràdio Marca València. Almeida continuarà amb el seu treball en solitari en el gimnàs i si la setmana que ve se sent millor, se sotmetrà a noves proves mèdiques.

Si les proves mèdiques resultaren positives, André Almeida augmentaria les càrregues de treballat a Paterna, seguint així l’evolució en la seua rehabilitació. L’ex futbolista del Vitória de Guimarães segueix sense marcar-se dates i el València sense la seua presència perd a un jugador amb qualitat en el centre del camp.