ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix els diners que deu el Barça per Ferran Torres i Neto

Per Alex Alfaro · 14 Octubre, 2022

El Barça té un deute monstruós i unes despeses que l’obliguen a arribar lluny en competicions europees per a la viabilitat del club. Un d’eixos apartats de despeses més importants són els deutes esportius que existeixen entre els diferents clubs. En un document publicat pel periodista Víctor Navarro, queden reflectides els deutes amb tots els equips que té el club culer.

El jugador pel qual deu més diners el Barça és Ferrán Torres, seguit de Pjanic, Frenkie de Kong, Pablo Torre, Todibo, Semedo, Araujo, Denis Suárez, Trincao, Arthur Melo, Neto, Coutinho i Sergiño Dest.

D’eixa llista, dos són deutes que té el Barça amb el València. La primera la de Ferran Torres, amb prop de 1,5 millions sumant el deute a curt i llarg termini.

D’altra banda, el Barça deu al València 9 milions i mig d’euros per l’operació Neto. El veritablement curiós és que segons apareix reflectit en els comptes del FC Barcelona, el cobrament del deute de Neto ha sigut factoritzat amb una entitat financera el seu dret de cobrament. És a dir, que el València ja ha cobrat eixos diners gràcies a una empresa de “factoring” que ha avançat els diners a canvi d’uns elevats interessos.