La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix el termini que té el Cavani per a respondre a l’oferta del VCF
,

Coneix el termini que té el Cavani per a respondre a l’oferta del VCF

COMPARTIR

El València ja té l’ “ok” de Lim perquè arribe Cavani i això suposa una acceleració important al que suposa l’operació entre el València i el jugador. Lim ha donat llum verda a l’aplegada de Cavani, amb l’eixida de Maxi o fins i tot sense l’eixida de Maxi, tal com va informar Héctor Gómez mitjançant el seu twitch.


Durant les últimes hores el València ha aconseguit augmentar l’oferta per l’uruguaià i entrem en unes hores que seran clau per a saber si Cavani juga o no al València. El Vila-real finalment jugarà competició europea, i per tant caldrà veure si van en serio pel jugador.


No obstant això, el problema continua sent el mateix. Cavani li continua demanant al València que ixca Maxi Gómez ja que Cavani no vol deixar al seu amic sense mundial.

Un dia per a respondre

No obstant això, el València  li ha donat a Cavani un dia per a respondre a la nova oferta presentada, tal com ha informat Héctor Gómez.  Com déiem, són hores claus en l’operació Cavani / València i amb la fi del mercat la setmana que ve, tant el jugador com el València necessiten conéixer quin serà el seu futur.