La millor informació del ValènciaCF en valencià

Comunicat oficial de la CN10: “El nostre objectiu és tornar a Mestalla la temporada 22/23”
,

Comunicat oficial de la CN10: “El nostre objectiu és tornar a Mestalla la temporada 22/23”

COMPARTIR

Mestalla ha passat de ser un camp molt complicat per als rivals a un estadi on quasi tot el món trau punts. Bordalás anuncià en roda de premsa que cinc victòries jugant en casa no són dades pròpies d’un club com el València, i gran part de culpa ho té que Mestalla ja no sona com abans. És per això que la Curva Nord ha decidit realitzar un comunicat indicant la seua intenció de tornar la pròxima temporada si el club ho permet. Este és el comunicat:

Comunicat oficial

Els sotasignats subscriuen este document com a acord per al rellançament d’una grada d’animació partint dels principis fundacionals de la Curva Nord Mario Alberto Kempes CN10.

1. EL NOSTRE COMPROMÍS

Des de l’expulsió per part del club dels majors de 25 anys de la grada, Mestalla s’ha convertit en un camp silenciós, sense animació, sense suport a l’equip i sense pressió per als rivals.

Volem recuperar ixa grada que va ser la millor grada d’Espanya, la grada de València i dels seus pobles i de molts valencianistes d’altres ciutats espanyoles. Una grada respectada per la gran majoria de l’afició.

Sabem que molta gent ens rebrà amb els braços oberts, i ixos són els que realment ens importen. Als quals no ho facen, o no es mostren a favor, demostrarem amb la nostra actitud que som necessaris, i que tenim el nostre compromís, els nostres principis i els nostres valors valencianistes.

Ens comprometem a dur a terme una grada on entre els seus socis i partícips no càpia la violència, la política, l’insult o la rivalitat interna. I on tots, sense distinció, ens sentim partícips d’ella. Ens centrarem en el que ens uneix i no en el que ens diferencia, i rescatem per a això els principis fundacionals de la Curva Nord Mario Alberto Kempes CN10.

2. LA NOSTRA PETICIÓ Al CLUB

Sol·licitarem accés a la grada de la Curva sense límit d’edat, i amb el compromís de no fer de la nostra presència un problema amb els aficionats, tant del nostre sector com d’altres sectors, sinó tot el contrari.

Acceptarem, com hem fet en els últims anys, la no presència de persones amb antecedents per violència, ni grups o seccions organitzades que fomenten actituds o pancartes de caràcter polític, violentes, racistes, o d’insult cap a qualsevol aficionat tant dins com fora del nostre sector.

Som una força suficient perquè se’ns escolte i se’ns respecte.

No demanem res al club a canvi; ni diners, ni subvencions, ni prevendes, ni entrades. Tan sols el quart de material i megafonia per a dirigir l’animació.

Quede clar sempre que no som una grada de club no dirigida pel club, que no ens han oferit res, i al qual no hem demanat res.

3. LA NOSTRA ACTITUD CAP Al CLUB

La nostra missió i compromís és exclusivament animar a l’equip durant el partit, no és en cap cas aprofitar el desenvolupament del partit per a criticar al club o a altres institucions. No obstant això, com no pot ser d’una altra manera, estem molt preocupats per a la situació social i financera del nostre club. Pel seu present i pel seu futur.

Com a grup d’animació mantindrem la necessària neutralitat quant a política de club, com sempre ha sigut, la qual cosa no implica que les persones que pertanyen a la nostra grada, a títol personal, opten per qualsevol postura crítica o la seua contrària a la política del club o les seues actuacions.

4. MESTALLA I L’AFICIÓ DEL VALÈNCIA

Ningú està per damunt de Mestalla ni de l’afició; Mestalla és sobirà. Hem d’escoltar l’afició del València CF sempre i respectar-la.

Volem que senta com nosaltres, que cante amb nosaltres, però també que té les seues maneres d’expressar-se que sempre respectarem.

5. EL NOSTRE OBJECTIU

El nostre objectiu és tornar a la grada en la temporada 2022/23. Per a això mantindrem reunions amb el club, si ens reben, on reafirmarem el nostre compromís d’una grada implicada amb l’animació on no existisquen comportaments polítics o violents entre els seus membres.

6. CULTURA DE GRADA

La cultura de grada és una forma de vida, la nostra manera d’entendre el nostre valencianisme, una actitud basada en el compromís, l’animació i el respecte. I per a nosaltres és irrenunciable.

Som neutrals enfront d’interessos de poder en el club, totalment independents com a col·lectiu, i busquem el punt que a tots ens uneix: la passió i l’animació. Com sempre ha sigut.

La directiva tindrà totalment prohibit per norma principal en estatuts, prendre la decisió d’abandonar la grada o impedir l’animació a cap dels components de la grada en forma de protesta. Entenem que hi ha altres formes de protesta que no afecten l’equip i a l’animació.

L’activitat de la Curva ha de basar-se en els valors valencianistes, el seu passat, el seu present i el seu futur, en el suport a l’equip i en el respecte a tota l’afició.