Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Complicacions en el fitxatge de Sergi Canos

Per Alex Alfaro · 05 Juliol, 2023

Sergi Canós és l’extrem triat pel València CF per a reforçar el joc exterior de l’equip de Rubén Baraja. El conjunt de Mestalla està en negociacions amb el Brentford anglés tractant de posar-se d’acord en un percentatge de futura venda i així evitar pagar una quantitat pel traspàs, però no està només en la carrera pel de Nules.

Segons ha avançat Superdeporte i Relevo, té altres dos propostes que són superiors a la del València en termes econòmics. L’AEK d’Atenes en primer lloc i l’Anderlecht belga, que està licitant molt fort per a portar-li-ho. El combinat malva el té marcat en roig i li ha traslladat una oferta molt suculenta.

Hui Canós viatja a Anglaterra després de la celebració del seu campus en terres castellonenques per a reincorporar-se al treball amb el Brentford i, de pas, ‘apretar’ perquè els anglesos accepten eixes condicions en l’operació amb el València. Els pròxims dies són clau.

D’aquesta manera, si algun dels dos clubs ofereixen diners per Canós se li tancaria la porta del València. Els agents del futbolista tenen llibertat per a  negociar el % de futura venda. Comença una carrera a contrarellotge.