Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Cömert i Paulista estan en la rampa d’eixida

Per Sergio Botella · 01 Juliol, 2023

El València va fer oficial fa unes setmanes que feia efectiva la compra de Cenk per 5 milions. Aquesta compra, deixava a la defensa del València amb quatre jugadors: Diakhaby, Paulista, Cömert i Cenk. A més, també hi ha jugadors del filial com Mosquera, Tárrega o Yarek que podrien tindre oportunitats.

Amb aquesta situació, el València estudia vendre a Cömert i Paulista. El suís compta amb interessos de clubs alemanys com el Wolfsburgo i no veu amb mals ulls abandonar el club a la recerca de més minuts. En canvi, amb Paulista és més difícil.

El brasiler vol complir el seu últim any, però el València no compta amb ell i vol donar-li la carta de llibertat. A la volta de les vacances s’asseuran a parlar, però sembla una situació que necessitarà temps per a solucionar-se.

Si es donen aquestes dues eixides, l’entitat valencianista compta amb Mosquera com a quart central i buscarà un altre més en el mercat. Al cap d’un any en el qual no ha pogut disputar molts minuts, sembla que Mosquera comptarà ja com a jugador del primer equip.

Amb Tárrega i Yarek es tenen altres plans. Els dos disputaran la pretemporada amb el primer equip, però, en principi, es quedaran al Mestalla una temporada més.

Un altre central a tindre en compte era Facu, però el seu futur sembla estar lluny de València. El club i jugador buscaran una solució que segurament és una eixida aquest estiu.