Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comencen les negociacions per Diakhaby

Per Alex Alfaro · 23 Octubre, 2022

Mouctar Diakhaby s’ha convertit en una peça fonamental en este València de Gattuso. El central francés ha fet un pas endavant i és el líder de la defensa. Per esta raó, el club està tractant de renovar el seu contracte.

Mouctar Diakhaby serà lliure el trenta de juny de 2023 per a anar-se’n a un altre club. A partir de gener, Diakhaby ja podrà negociar amb altres clubs per a firmar la pròxima temporada. Per això, el València sap que ha de moure fitxa ràpid per a poder ampliar el contracte del jugador.

Ara mateix, ja s’han produït els primers contactes per a renovar a Diakhaby. No obstant això, com és el central francés qui té força en la negociació, la seua agència de representació ha demanat una fitxa prou elevada. Hi haurà nous contactes i haurem de veure si aconsegueixen arribar a un acord.

D’altra banda, Miguel Àngel Corona va parlar ahir en roda de premsa sobre la situació de Diakhaby. El director de futbol del València va confirmar que hi ha bona predisposició entre les dos parts i que és possible poder arribar a un acord.

També està sent molt important la figura de Gennaro Gattuso. El tècnic italià està molt content amb el rendiment de Diakhaby i podria ser clau en la seua renovació. Haurem d’estar pendents als pròxims contactes per a veure quin és el futur de Diakhaby i si continua en el València la pròxima temporada.

Totes les novetats

Mentre que abans únicament es tractava de converses informals de Gattuso, Corona i Lay Hoon amb Diakhaby i els seus agents, segons ha informat el periodista Nicolò Schira ja ha començat el procés de negociacions. La primera data que s’han marcat ha sigut la de negociar fins al pròxim 2027. D’esta manera es busca un contracte similiar al de Jose Luís Gayà, almenys pel que fa a anys de contracte.