Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La resposta de l’Ajuntament a la proposta del València per el Nou Mestalla

Per Alex Alfaro · 01 Juliol, 2022

Un dels temes en els quals més èmfasi va fer Blanquinegres en la roda de premsa de presentació del Nou Mestalla va ser el tema de l’aforament. En la nostra pregunta, li llegíem a Schnider el punt del conveni (final pàgina 19) signat en 2005 en el qual es recollia que el “Nou Mestalla havia de tindre com a mínim 70000” espectadors.

La resposta del club va ser que d’ací a allí han passat molt de temps, que les coses canvien i que igual que ells s’han adaptat amb el poliesportiu les administracions s’haurien d’adaptar amb aquest tema, encara que l’estadi, segons ells, està fet ja per a 70k.

Resposta de les administracions

“El projecte presentat s’acosta al que recull el conveni en l’aspecte esportiu, excepte en el tema de l’aforament que ha d’arribar d’inici als 70.000 espectadors, però s’han de complir tots els objectius en una mateixa fase o almenys concretar millor les següents fases quant als terminis i les garanties que es compliran. Valorem de forma molt positiva el canvi de tarannà del club i l’acostament que està havent-hi a les institucions després de les declaracions de l’expresident Anil Murthy. Esperem que en la pròxima reunió que mantindrà l’alcalde Joan Ribó amb Lay Hoon es puguen aproximar les postures”.

 

“A més del tema de l’aforament, que el plantegen inicialment de 49.000 espectadors quan el conveni és molt clar en els 70.000, es deixa per a una següent fase indeterminada tot el tema de l’ús terciari que es pretén donar en soterranis i plantes baixes i sobretot en les parcel·les limítrofes per a les dues torres previstes, així com el desenvolupament tècnic de la pista d’atletisme”.

 

Era la resposta de Lucía Beamud, regidora d’Espai Públic encarrega i responsable de totes les llicències que entrega l’ajuntament. De moment la resposta respecte a aquest assumpte queda ben clara per part de l’Ajuntament.