Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Ja hi ha data definitiva per a la Junta d’Accionistes i coneix quan el club ha d’oferir els comptes anual

Per Alex Alfaro · 09 Novembre, 2022

Ja hi ha data definitiva i inamovible per a la pròxima junta d’accionistes. El director corporatiu del València C.F, Javier Solís va parlar sobre este tema en l’última roda de premsa en la qual va atendre els mitjans: “Si no hi ha canvis la Junta General d’Accionistes del València CF serà el pròxim 12 de Desembre. Presencial i amb el limit d’accions”

No hi ha hagut cap canvi i com ha pogut saber Blanquinegres, es manté la data estipulada del 12 de desembre en la qual els accionistes que posseeixen o hagen pogut agrupar un total de 5700 accions tindran el dret d’escoltar les valoracions del Consell d’Administració i poder realitzar les diferents qüestions. Es tracta de l’any en què més accions es necessitaran en la història del club ja que fa dos anys va passar de 9 a 3598 accions i ara només es permetrà la presència amb la xifra anteriorment esmentada.

A més, un altre dels punts que genera major atenció és la publicació dels comptes anuals. La llei és molt clara sobre este tema i és que com a mínim l’anunci de la junta d’accionistes s’ha de realitzar amb un mes d’antelació a través de la pàgina web de la societat (únicament serien quinze dies en cas de Societat Limitada). La llei també explica que una vegada es produeix l’anunci de la junta d’accionistes també s’ha de facilitar “els documents que hagen de ser objecte de presentació a la junta general i, en particular, els informes d’administradors, auditors de comptes i experts independents”, entre els quals es troben els comptes anuals.

El club, per norma, ha anunciat la junta d’accionistes un mes abans de la seua celebració al llarg dels últims anys. Tampoc poden anunciar-ho després per llei, per tant la data límit per a l’anunci seria dissabte que ve. No obstant això, des del club existeix la intenció que l’anunci tinga lloc el pròxim divendres és a dir, el dia després de l’últim partit de lliga abans del paró pel mundial.