La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cillessen dona negatiu i torna amb el grup
,

Cillessen dona negatiu i torna amb el grup

COMPARTIR

El València s’ha exercitat hui a la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el vital partit d’octaus de final davant l’Atlètic Balears. El mercat d’hivern i les baixes per Covid desestabilitzen a un equip que té com una obligació guanyar este partit, i després des de quarts veurem fins on pot arribar. La bona notícia de hui, segons Dani Meroño, és que Jasper Cillessen s’ha entrenat amb el grup després de donar negatiu i ja és un més als entrenaments de José Bordalás.

Soler en solitari

D’altra banda, qui encara continua treballant en solitari és Carlos Soler. El migcampista valencià es va lesionar davant el Cartagena i encara no està disponible, com tampoc ho estàn Manu Vallejo, Wass ni Hélder Costa. Moltes baixes sensibles a un moment delicat de la temporada. D’altra banda, Álex Blanco i Cristian Rivero continuen exercitant-se amb el grup, però a l’espera que es tanque l’eixida de cadascú, ja que ja saben que no seguiran al València esta temporada.

Tirar de la pedrera

Així, el València prepara esta ronda de Copa amb pocs futbolistes i amb Bordalás enfadat i decebut amb la secretaria tècnica. Corona i Anil no són capaços de portar el que demana l’entrenador i ell ja ha comunicat que es desentén dels fitxatges. No vol jugadors que no vagen a aportar, per tant, si es queda sense efectius en alguna posició tirarà de la pedrera, que este any competeix a la cinquena divisió del futbol espanyol.