Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cillessen apunta a l’onze per al partit de Granada

Per Blanquinegres · 20 Agost, 2021

Cillessen ja sap que té moltes paperetes per a ser titular el dissabte. És el porter número 1 per a José Bordalás i l’holandés és conscient que ha de donar un nivell molt òptim per a convéncer al tècnic i a tot el valencianisme, enamorat del georgià Mamardashvili després del seu partit contra el Getafe CF.

Jasper Cillessen ja va avisar abans del primer partit de Lliga de la possibilitat que arribara a aqueix mateix xoc. Va encendre les alarmes d’un Bordalás que ja donava per fet que Mamardashvili anava a ser el titular.

No obstant això, es va preferir ser caut amb l’holandés i, finalment, no va jugar contra els madrilenys. Això sí, tampoc ningú esperava l’actuació de Mamardashvili. O tal vegada sí, d’ací les presses de Cillessen.

Per al partit de Granada, i encara que no es vulga dir molt alt, hi ha debat molt obert en la porteria, un fet que el tècnic alacantí vol evitar perquè sempre ha sigut molt clar amb Cillessen.

Des de la pretemporada va prometre a l’holandés confiança i minuts si ell responia amb bones actuacions, i tot apunta al fet que serà el que inicie el dissabte a Granada.