Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cheryshev treballa amb el grup en el gimnàs

Per Pablo Marquez · 25 Febrer, 2021

A dos dies del partit davant el Getafe, la plantilla del València CF ha eixit a entrenar a la Ciutat Esportiva de Paterna per a poder preparar una nova jornada més de la Lliga Santander. El pla de treball de l’equip esta setmana ha sigut entrenar tots els dies de la setmana menys el dilluns, el qual va ser l’únic dia de descans de la plantilla.

En el dia de hui, Javi Gracia i el seu cos tècnic han preparat una primera sessió de gimnàs per a tota la plantilla. Després, l’equip eixirà al camp d’entrenament per a treballar els aspectes tàctics necessaris per a sumar tres punts davant el Getafe que serien vitals per a allunyar-se del descens.

DENIS CHERYSHEV REALITZA LA PRIMERA PART DE L’ENTRENAMENT AMB EL GRUP

Segons ha informat Onda Deportiva València, la principal notícia del dia ha sigut que Denis Cheryshev ha realitzat la primera part de l’entrenament al gimnàs amb la resta de la plantilla. La voluntat de Cheryshev és tornar tan prompte com siga possible, encara que sap que no ha de assumir riscos, ja que podria tornar a recaure.

Ara mateix, haurem d’esperar per a veure si Cheryshev pot realitzar part de la sessió al camp amb la resta de la plantilla o si haurà d’entrenar en solitari.

PICCINI AVANÇA EN LA SEUA RECUPERACIÓ

D’altra banda, un futbolista del qual està pendent el valencianisme és Cristiano Piccini. El lateral italià està desitjant tornar amb la resta de l’equip i aconseguir jugar uns minuts per a poder tornar a sentir-se futbolista. De fet, Cristiano Piccini va aconseguir entrenar una estona amb la resta del grup. El lateral italià vol acostumar-se a la dinàmica del grup i abandonar els problemes al genoll que ha sofrit l’últim any i mig.