La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cheryshev: “Marcelino em deia que volia tindre’m ací”
,

Cheryshev: “Marcelino em deia que volia tindre’m ací”

COMPARTIR

El jugador internacional per Russia ha sigut presentat hui com a jugador en tots els efectes del València Club de Futbol, després d’estar la temporada passada cedit pel Vila-reial CF.

Denis Cheryshev ha firmat amb el conjunt de Mestalla fins al 2022 com a petició expressa de Marcelino García Toral, que l’ha volgut sempre al seu equip.

En la seua presentació, Denis s’ha mostrat molt emocionat mentre es projectaven imatges seues com a futbolista del València i de la selecció russa.

Imatge: www.valenciacf.com

P: T’has vist fora del València en algun moment?
R: No, jo mantenia el contacte amb l’entrenador i amb el club. Des d’ací sempre m’arribaven notícies que volien que es fera i que s’anava a fer. Enguany he tingut bastant sort que s’ha fet bastant prompte i la veritat és que estic bastant bé.

P: Quan et veurem una altra vegada sobre la gespa?
R: Estic bé, estic treballant amb l’equip, vaig un passet per darrere d’ells però bo, estic anant poquet a poquet i espere arribar per a començar la temporada.

P: Al teu cap canvia alguna cosa després de vindre dos anys cedit i aquesta vegada siga amb un contracte llarg, si realment per a un futbolista canvia la forma d’afrontar la temporada?
R: Jo crec que la il·lusió és la mateixa. Enguany la il·lusió és major que la de l’any passat, intentarem treballar per a aquest club, no canvia res al cap, només màxima il·lusió.

P: És possible marcar-se uns objectius a hores d’ara de la temporada?
R: El míster el que ens transmet és que hem d’aconseguir el màxim perquè és el que ens transmet l’afició. Nosaltres som els primers que volem millorar això de la temporada passada i ho donarem tot per fer-ho”

P: Imaginaves que anaves a estar tant temps ací la primera vegada que vas vindre? I com recordes la celebració de la Copa?
R: Mai saps on estaràs. Estic molt a gust ací, tots em tracten molt bé i tracte de fer-ho tan bé com siga possible per a ser millor cada dia. El dia de la celebració vaig voler llevar-me les crosses però no em van deixar, és un dels dies més feliços en la carrera d’un futbolista i espere que es repetisca més vegades.

P: Quan un equip acaba una temporada alçant un títol, el missatge que es transmet quin és? Intentar repetir aqueixa imatge? Fer una bona temporada en Champions? Quina seria la teua fotografia?
R: El nostre objectiu és guanyar el pròxim partit, juguem contra el Mònaco? doncs guanyar al Mònaco, aqueix ha de ser el nostre objectiu en la temporada. Tots volem guanyar títols, però hem de tocar de peus a terra i treballar amb humilitat.

P: Com veus aquest mercat de fitxatges? S’estan gastant molts milions d’euros, això arriba a la plantilla?
R: El mercat és el que és i nosaltres no ens preocupem per això, ens centrem en fer el nostre treball tan bé com siga possible. Ens mantenim al marge de la premsa perquè és millor per a nosaltres, ens encarreguem de jugar i fer-ho tan bé com siga possible.

P: La temporada passada se’t va situar com a suplent de Guedes en banda esquerra, però conforme va avançar la temporada, Guedes va jugar com a davanter i fins i tot ho vas fer tu, creus que això et dóna més opcions de ser titular?
R: Això és decisió del míster, nosaltres treballem per a jugar i el míster sap on posar-nos i on no, al final un estarà més content que un altre perquè juga més, però això és un equip i cal saber quan acceptar un rol secundari i quan fer un pas avant quan et toca.

P: Sobre la lesió que vas tindre, vas fer algun tractament especial per a arribar abans a estar bé o has estat el temps que havies d’estar?
R: Tot ha anat segons el que es preveu, he estat moltes hores ací a Paterna durant l’estiu per a estar al millor nivell.

P: T’agradaria tornar a jugar amb Rodrigo en la davantera o pot ser que no siga possible perquè Rodrigo es va?
R: M’encantaria jugar amb ell, és molt bon jugador i molt bo per al València.

P: També vas rebre la trucada de Marcelino aquest estiu?
R: Sí, Marcelino em va transmetre tranquil·litat en tot moment, parlàvem durant l’estiu i em preguntava com em trobava. Sempre em va transmetre que volia que estiguera ací.