Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  FITXATGES  

Cesare Prandelli desitja sort a Cutrone en el València CF

Per Pablo Marquez · 30 Gener, 2021

L’exentrenador del València i actual tècnic de la Fiorentina, Cesare Prandelli, ha parlat de la possible arribada de Patrick Cutrone al València CF. El tècnic italià va ser entrenador del València des d’octubre de 2016 fins a desembre.

Prandelli és molt recordat per l’afició del València per la seua famosa frase de “fuori” en una roda de premsa, en la qual feia referència als futbolistes que no volien estar en el club. Prandelli va prendre la decisió de dimitir en el València, perquè havia demanat fitxatges que no havien arribat.

Ara mateix, és l’entrenador de la Fiorentina i ha treballat durant l’inici de temporada amb Patrick Cutrone. Per això, quan li han preguntat, des de Sky Sports, per la possibilitat que Cutrone vaja al València com a cedit, Prandelli ha contestat açò:

Espere que al València puga trobar la tranquil·litat que està buscant. És un jugador generós, el dóna sempre tot. Espere que torne protagonista i que anote gols.

D’esta forma, Prandelli ha desitjat sort a Cutrone en la seua possible arribada a València. El davanter italià té una nova oportunitat de poder tornar a ser una gran referència ofensiva. Prandelli ha treballat amb ell i sap que és capaç de millorar els seus registres golejadors. Per això, l’entrenador italià vol donar-li ànims i força per a esta nova aventura en el València CF.