ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Celades parla sobre la seua etapa a València, les ofertes que ha rebut i la seua anàlisi del partit enfront del Barça

Per Alex Alfaro · 29 Octubre, 2022

Celades ha atés els companys del Diari AS en la prèvia del gran partit d’aquesta nit entre el València i l’FC Barcelona. El tècnic català segueix a la recerca d’una banqueta en què continuar creixent com a entrenador, encara que la realitat és que des que va abandonar el València no ha tingut cap oportunitat en la banquieta

Celades va ser l‘aposta de Meriton Hòldings després de dinamitar el projecte de Marcelino, Mateu i Longoria en el club. Malgrat la seua inexperiència, ja que solament havia dirigit a les categories inferiors de La Roja i havia sigut segon entrenador de Julen Lopetegui, el València li va oferir una banqueta de Champions.

En la seua presentació es va justificar l’aposta en ell pel seu tarannà formatiu i des del club sempre es va tractar de reforçar-li com el tècnic de la Youth Policy i encara que el seu periple no va arrancar malament del tot, quan l’equip va tornar de la quarantena el rendiment va caure en picat. 15 victòries, 12 empats i 14 derrotes; 54 gols a favor i 64 en contra va ser el seu bagatge en una plantilla amb jugadors de la talla de Gayà, Coquelin, Kondogia, Parejo, Carlos Soler, Ferran Torres o Rodrigo Moreno.

Ofertes

Hi ha hagut coses i hi ha coses, però de moment, en tot este temps des que vaig deixar el València, que ens va enxampar l’època COVID, vam decdir que no era el moment de moure a la família. Decidim esperar que passara la pandèmia, però ja estem oberts a veure si trobem alguna possibilitat que ens atraga per a tornar a entrenar.

Experiència al València

L’experiència a València va ser magnífica. Tothom sap que és un club molt gran no sols a nivell nacional, també internacional. El València sempre ha tingut molt bons entrenadors i jugadors. Vam tindre una època en la qual traiem un bon rendiment a l’equip i estem contents de l’experiència. Ens van tractar molt bé, el club és tan gran per la magnífica afició que té. Li tinc un gran afecte per la bona experiència que vivim allí. Després va començar el COVID, una situació tan nova i tan difícil per a tots, i llavors ja va arribar el final de la nostra aventura allí. Guarde un magnífic record del nostre pas per València.

Per al València només tinc bones paraules, especialment per a la ciutat i per a l’afició, que és increïble. Arribem en una situació molt difícil i li traiem rendiment a l’equip. Aconseguim classificar-nos per als huitens de Champions, que feia molt de temps que no s’aconseguia, en un grup que era molt difícil. Aconseguim estar imbatuts a casa. Quedant molt poc per a acabar la competició, quan es va reiniciar amb el COVID, van decidir cessar-nos. Ens va fer molta pena quan va succeir, era una situació nova per a tothom. Amb dificultats.

 

Situació del València

A l’equip el veig molt bé. Té una gran plantilla i un bon entrenador. Mesurar-se amb el Barcelona sempre és difícil i tant de bo li vaja tot bé. Jugaran dos equips d’alt nivell i esperem que vegem un bon partit. Segur que serà així, en la gespa s’enfrontaran plantilles molt bones.

Barcelona

El Barcelona és un magnífic equip, s’ha reforçat súper bé esta temporada, per a intentar barallar per tot i sempre és difícil enfrontar-se al Barcelona.