Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Celades: “O fem un molt bon partit o no podrem guanyar”

Per Josep Prats · 22 Novembre, 2019

Albert Celades ha comparegut en el Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna abans que l’equip viatge cap a Sevilla per a jugar demà a les 16:00 hores al Benito Villamarín.

“Carlos Soler està bé. Sí ha entrat a la llista és perquè està bé. Després valorarem el temps que ens pot llevar”.

“És una possibilitat que es caiga de la llista pel temps que ha estat de baixa i pels dies que porta amb el grup”.

“Els que estan més a prop de recuperar-se són Coquelin i Sobrino, però encara no estan per a competir en un partit com el de demà. Als altres els queda encara un poc més”.

“Tenim reunions internes per a moltes coses. Busquem el millor per al club en cada decisió”.

“El departament mèdic no és fàcil en molts clubs. El que dic amb la major honestedat és la repercussió interna que no haja ocorregut alguna cosa greu. Seguim treballant amb normalitat. La realitat és la que és, treballem amb normalitat, no ens influència gens això.”

“Els jugadors que estiguen disponibles per al Chelsea ho valorarem després. Seria un error pensar en el partit de dimecres sense pensar en el de demà.”

“Anem a Sevilla sabent que el Betis no està amb tants punts com es podia preveure, però és un equip ple de talent. Està tenint un comportament no excel·lent en casa, però si molt bo. L’objectiu és guanyar sempre, anem a eixa intenció independentment de les baixes. La gent està responent de forma increïble a les situacions difícils”.

“És un rival que està ple de talent independentment de la situació que estiga a la classificació. Fins ara les coses no els han eixit bé, però no ens fiem. O fem un molt bon partit o no podrem guanyar”.

“Un està més agust en uns camps que en altres. És un estadi d’un molt bon record bastant pròxim. Tant de bo ens ajude en este partit”.