CEL 2-1 VCF: Adéu a la Copa per a centrar-se en la Lliga

Per Cristian Año · 12 Gener, 2017

El València CF visitava l’estadi del Celta per a disputar la tornada de Copa del Rei, on ja tenia més de peu i mig fora de la competició. Voro optava per una alineació on donava minuts als jugadors menys habituals com Fede, Medran, Bakkali, etc., i a jugadors del filial com Soler, Jiménez i Lato.

Una primera part sense moviment deixava clara la intenció de què el València CF donava per perduda la Copa del Rei i no confiava en la remuntada. Poques ocasions clares per a ambdós conjunts i poca feina per als porters. Rafa Mir ho intentava per al València i Señé per als locals, però sense fortuna. Bakkali i Pione Sisto també provaven des de lluny però els balons marxaven per dalt de la porteria.

Ja en la segona meitat, l’emoció començava a aparéixer. Al minut 61, Rossi avançava als locals i 2 minuts després Vinicius contestava per al València CF. El davanter brasiler trobava porteria en el seu ‘debut’ i li servia per a empatar l’enfrontament.

Els de Voro seguien buscant el segon gol per a buscar la victòria, encara que no servira per a passar l’eliminatòria. De les botes de Fede i Vinicius podia eixir el segon gol però aquests no aconseguien trobar porteria.

En canvi, anava a ser el Celta qui en l’últim minut anava a posar el 2-1 després d’una falta llançada per Pione Sisto des de la frontal de l’àrea. Tot i buscar la victòria, els locals s’enduien el resultat a favor i deixaven clara la seua intenció de passar de ronda.

El València CF abandona oficialment la Copa del Rei i ja es centra completament en buscar la salvació en la Lliga.