La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cazoo continuarà pagant malgrat problemes econòmics
,

Cazoo continuarà pagant malgrat problemes econòmics

COMPARTIR

-->

El València anunciava a finals d’esta última temporada la contractació de Cazoo com a patrocinador oficial del club. L’empresa de lloguer de cotxes té la seua marca en altres equips d’Europa com el Marsella o el Everton, i ara a Espanya també està present al València i a la Real Societat, dos mítics del futbol espanyol amb una massa social rellevant.

90 % del capital

Estos patrocinis convidaven a pensar en un augment significatiu dels seus ingressos, però la realitat és que, segons Plaza Deportiva, Cazoo ha registrat pèrdues milionàries en borsa. L’empresa ha passat dels 6.310 milions d’euros incials a un mínim històric de poc més de 650 milions. Traduït a percentatges, es tracta d’una pèrdua de capital del 90 %.

Manté l’acord amb el València

Segons ha pogut saber Blanquinegres, Cazoo té previst mantindre el seu acord publicitari amb el València i continuarà pagant com a main sponsor. Mantenen l’acord per tant amb el València i per tant no hi haurà problemes sobre este tema. A més, vos puntualitzem que Herrero Brigantina paga més que lo que pagava Libertex i és una xifra molt propera al millió d’euros