La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cavani pensa que l’oferta del València és la millor opció
,

Cavani pensa que l’oferta del València és la millor opció

COMPARTIR

-->

El tema Cavani està prop de tancar-se. L’uruguaià vol conèixer el seu destí el més prompte possible i fins a quatre equips tenen possibilitats de firmar-lo: València, Vila-real, Real Societat i Niza. Els francesos són els que ofereixen el salari més alt, però el davanter prioritza un bon projecte esportiu als diners, i és per això que vol jugar a la Lliga Espanyola.

Vila-real i Real Societat

El Vila-real compta amb Unai Emery, que ja sap el que és tindre a Cavani a les seues ordres. L’entrenador groguet confirmà que tenien una gran amistat, però de moment no han realitzat cap oferta per ell. L’equip que sí que ho farà serà la Real Societat després de saber que ingressarà 70 milions per la venda d’Isak al Newcastle.

Intercanvi de documentació

No obstant això, Cavani ara mateix prioritza el València. Ahir el club che presentà la millor oferta possible dins de les seues limitacions econòmiques i, segons Héctor Gómez, hi va haver intercanvi de documentació entre les dos parts. El València continua a la pole, però ha de firmar-lo ja perquè Cavani no vol esperar més.