La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cavani ja té les ofertes i ara ha de decidir
,

Cavani ja té les ofertes i ara ha de decidir

COMPARTIR

-->

El tema Cavani està prop de tancar-se. L’uruguaià vol conèixer el seu destí el més prompte possible i fins a quatre equips han volgut o volen firmar-lo: València, Vila-real, Real Societat i Niza. Els francesos són els que ofereixen el salari més alt, però el davanter prioritza un bon projecte esportiu als diners, i és per això que vol jugar a la Lliga Espanyola.

Vila-real i Real Societat

El Vila-real compta amb Unai Emery, que ja sap el que és tindre a Cavani a les seues ordres. L’entrenador groguet confirmà que tenien una gran amistat, però de moment no han realitzat cap oferta per ell. L’equip que sí que ho farà serà la Real Societat després de saber que ingressarà 70 milions per la venda d’Isak al Newcastle.

Ha de decidir

Doncs bé, segons Plaza Deportiva, el València es planta i ja no farà una oferta millor que l’última que ha presentat. D’esta manera, ara és Edinson Cavani qui ha de decidir si elegeix el València o la Real Societat, que són els dos conjunts que més fort estan apostant per ell. En el cas del club che, ofereix un salari entre els 2,5 i els 3 milions el primer any, mentres que baixa el segon.

Amb tot

El València està ficant a disposició de l’uruguaià tots els diners que té damunt la taula, és a dir, està fent un “all in” per ell. És possible que la Real augmente este salari, però a la Capital del Túria l’esforç que s’està fent és majúscul, tant per part del club com per part de la gent, que està esperant a “El Matador” a Mestalla.