Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cavani i Paulista entrenen al marge del grup

Per Pablo Marquez · 07 Novembre, 2022

Després de l’empat davant la Reial Societat, el València ha començat a preparar en la Ciutat Esportiva de Paterna el partit del pròxim dijous davant el Reial Betis. Els de Gattuso acumulen cinc partits sense conéixer la victòria i esperen poder donar una alegria a l’afició abans del Mundial.

Pel que respecta a l’entrenament, com és habitual després d’un partit, els futbolistes que van jugar com a titulars han participat en una sessió de recuperació. La idea de Gattuso és no tindre més baixes i tindre al màxim de jugadors disponibles per al dijous.

D’altra banda, Edinson Cavani i Gabriel Paulista han entrenat en solitari. El central brasiler va abandonar el partit davant la Reial Societat a causa d’un fort colp i la seua evolució marcarà si està disponible per a jugar davant el Betis. Quant a Cavani, el davanter uruguaià encara té molèsties en el turmell i està treballant al marge per a recuperar-se.

Per últim, cal recordar que tampoc han entrenat els lesionats Ilaix Moriba i Mouctar Diakhaby, els quals tornaran amb el grup després del Mundial una vegada superen les seues respectives lesions musculars.