Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Castillejo parla sobre les polèmiques amb el seu germà

Per Alejandro Fernandez · 19 Septembre, 2023

Samu Castillejo ha concedit una entrevista al mitjà Tribuna Deportiva, i en ella ha parlat sobre la polèmica en xarxes socials amb el seu germà i també ha valorat l’actuació del seu germà en aqueix moment delicat per a ell.

El futbolista del Sassuolo ha reconegut que no té Twitter (ara “X”) i que no coneixia de manera directa què estava succeint amb el seu germà en la xarxa social i els missatges que s’intercanviava amb els aficionats. “Si ho haguera vist en aqueix moment li haguera dit t’has equivocat”, ha declarat Castillejo sobre els missatges del seu germà.

Castillejo creu que es va passar a l’estiu una línia amb el seu germà que no s’havia d’haver passat. “Molestaven al meu germà en el seu treball i el cridaven a altes hores de la nit”, ha expressat Samu Castillejo. El futbolista ha mostrat gran preocupació per la polèmica amb el seu germà i les informacions que van eixir sobre aquest tema.

El malagueny ha manifestat que és normal que un germà defense al seu germà i més quan se li atacava i es deien “barbaritats i mentides” sobre la seua persona. Les informacions que eixien sobre la seua professionalitat o el que feia en els dies lliures que tenia és una qüestió que ha molestat molt al futbolista.

Ell creu que el seu germà el va defensar com qualsevol germà el defensaria, però reconeix que el seu germà es va equivocar entrant al joc dels aficionats i contestant uns missatges que no havia d’haver escrit.