Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Castillejo explica els motius pels quals va anar-se’n Gattuso

Per Alejandro Fernandez · 19 Septembre, 2023

El jugador del València cedit en el Sassuolo, Samu Castillejo, ha sigut entrevistat en Tribuna Deportiva i ha explicat els motius de la marxa de Gennaro Gattuso després del mercat de fitxatges d’hivern. 

Samu Castillejo ha revelat els motius pels quals Gattuso no va complir el seu contracte com a entrenador del València. Com a principals motius es troben les vendes de jugadors importants en l’estiu de la seua arribada com la de Carlos Soler i Gonçalo Guedes i que no arribara cap fitxatge en el mercat d’hivern després de les eixides i la lesió de Nico González.

Castillejo ha explicat que part important del projecte de Gattuso comptava amb la presència de dos dels millors jugadors que tenia el València, Soler i Guedes, i que la marxa d’aquests no va ser ben rebuda per l’italià. 

Un dels principals motius de la renúncia de Gattuso com a entrenador va ser que el club no fitxara un jugador en el mercat d’hivern. El València no obtenia els resultats en el camp i la propietat no va ser capaç de signar a un futbolista perquè suplira les baixes del mercat d’estiu i la lesió del migcampista cedit, Nico González.

El futbolista cedit en el Sassuolo ha comentat que l’entrenador va ser qui li va portar al València i que també va ser ell qui va barallar amb l’administració del club per a l’arribada d’uns fitxatges que finalment no van arribar.

Samu Castillejo ha valorat que el València no havia d’haver venut ni a Soler ni a Guedes si volien tindre un equip competitiu que lluitara per les posicions d’Europa. La baixada de rendiment després de l’aturada pel Mundial i la inacció de la propietat va ser definitivament el que va produir a Gattuso a renunciar al seu lloc de treball al València CF.