La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler torna a la Ciutat Esportiva de Paterna
,

Carlos Soler torna a la Ciutat Esportiva de Paterna

COMPARTIR

Carlos Soler ha estat este matí a la Ciutat Esportiva de Paterna durant més de dos hores, tal com ha pogut saber Blanquinegres. Al voltant de les dos de la vesprada ha eixit a soles amb el seu cotxe particular.

Soler ha tornat a Paterna per a recollir diferents objectes personals i acomiadar-se de companys i treballadors. És més, tot el seu nucli pròxim de la plantilla ha acudit a Paterna a tractar-se però també per a acomiadar-se d’ell. Una vegada ha acabat l’entrenament, han estat prop d’una hora amb ell. Uns minuts més tard d’ell eixien futbolistes com Toni Lato, que han viscut de tot amb l’actual jugador del PSG.

Carlos també ha aprofitat per a passar el diumenge amb la família abans de tornar a París. Durant el dia d’ahir va estar en la convocatòria en el partit contra l’Stade Brestois, encara que segueix sense tindre minuts en la competició de lliguera.

Soler ja és història del València, encara que continua deixant un estrany sabor de boca quan deixa fotos com la de hui, sent vist a la Ciutat Esportiva de Paterna, la que ha sigut la seua casa des de xiquet.