La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler i José Gayà avancen en les seues renovacions
,

Carlos Soler i José Gayà avancen en les seues renovacions

COMPARTIR

Carlos Soler i José Gayà són dos peces fonamentals en este València. Els dos jugadors són de la casa i han crecut baix els valors de l’Acadèmia. A més d’açò, són dos ídols per a l’afició, els quals estan desitjant una renovació dels dos. 

Soler i Gayà disposats a renovar

Cal recordar que un dels principals problemes del València CF és que Carlos Soler i José Gayà acaben contracte el trenta de juny de 2023 i encara no han renovat els seus contractes. El club de la Capital del Túria està treballant en això i confia en poder donar una bona notícia a l’afició. 

Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, Carlos Soler i José Gayà estan disposats a negociar amb el València per a una renovació. Els dos jugadors són conscients de la delicada situació econòmica del club i no els importa esperar fins al final per a ampliar la seua vinculació. 

Millora de salari i possibilitat de ‘renovenda’

A més d’açò, els jugadors i el club tractaran d’arribar a un acord que siga beneficiós per a les dos parts implicades. Per tant, este nou contracte hauria de tindre una pujada important del salari col·locant-los en el principal escaló de la plantilla. 

D’altra banda, és possible que una de les raons per a ampliar el contracte siga per a poder vendre’ls el pròxim estiu. En estes situacions, una ‘renovenda’ és positiva per a les dos parts, perquè el jugador aconsegueix anar-se’n a un altre equip i el club no ha de regalar-lo i pot vendre’l pel seu valor de mercat.

L’afició amb Soler i Gayà 

Carlos Soler i José Gayà són dos ídols de Mestalla. Per una part, l’afició no para ded cantar els gols de Soler, els quals van ser i són necessaris per a sumar punts i victòries al llarg de la temporada. D’altra banda, Gayà és sentiment. El de pedreguer va sentir el passat diumenge tot l’amor de Mestalla amb una ovació espectacular en el minut catorze.