La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler i Gonçalo Guedes comencen els dies de descans
,

Carlos Soler i Gonçalo Guedes comencen els dies de descans

COMPARTIR

Els jugadors del València han tornat de les vacances per a començar a preparar la temporada amb Gennaro Gattuso. El tècnic italià va preparar dobles sessions al llarg de la setmana per a veure les sensacions dels futbolistes i en quin punt arribaven. 

Els internacionals tindran dies extra

Ara mateix, després de la primera setmana de treball, Gennaro Gattuso ha donat uns dies extra de vacances a Gonçalo Guedes i a Carlos Soler. El nou entrenador volia que dos dels jugadors més importants de la plantilla estigueren en l’inici de la pretemporada. Per este motiu, va acordar amb ells la possibilitat d’entrenar esta setmana i tindre uns dies extra de descans la següent. 

Este acord va arribar, perquè alguns internacionals van tindre menys dies de descans, perquè van viatjar amb les seues seleccions per a disputar la UEFA Nations League quan va acabar la temporada. Per este motiu, alguns jugadors com Carlos Soler necessitaven un descans per a poder afrontar una altra temporada exigent i evitar possibles lesions. 

Per tant, Carlos Soler i Gonçalo Guedes se n’aniran de mini vacances entre el nou de juliol i el dotze. Després d’açò, els dos futbolistes tornaran amb les piles carregades i amb ganes de fer una bona pretemporada. 

El València necessita vendre

Un altre problema és que el club no troba una oferta que satisfaça els seus interessos per a poder vendre als dos jugadors. Ara mateix, el València necessita ingressos per a poder quadrar el Fair Play Financer i que les pèrdues no siguen encara més alarmants. Per això, Jorge Mendes i Peter Lim estan oferint als jugadors per a veure si arriba una bona oferta. El València necessita els diners i no podrà fitxar fins que no hi haja vendes.