Carlos Soler dedica a Gayà el seu gol en el Mundial

Per Pablo Marquez · 23 Novembre, 2022

Espanya ha golejat per set gols a zero en el seu debut en el Mundial a Costa Rica. Els de Luís Enrique han fet un partit perfecte i acaben la primera jornada com a primers de grup, empatats amb Japó, qui ha guanyat a Alemanya 1-2.

En el minut noranta de partit, Carlos Soler ha aprofitat una mala parada de Keylor Navas per a marcar el seu gol particular. Era el gol numero sis en el marcador per a Espanya. El futbolista del PSG havia entrat en el minut cinquanta-set en substitució de Pedri.

La dedicatòria

Carlos Soler, quan va marcar, es va acordar del seu amic José Gayà. El migcampista valencià ha celebrat el gol i s’ha dirigit a càmera on ha dit: “va per tu, José Luís”, tal com ha informat el periodista de la Cadena COPE, Manolo Lama, en la seua retransmissió.

Cal recordar que José Gayà va abandonar la concentració d’Espanya per un esquinç lleuger al seu turmell. Luís Enrique va explicar en roda de premsa que era l’única posició en la qual no podia esperar a ningú, perquè no tenia recanvis possibles.