Carlos Soler celebra el seu primer gol amb el PSG d’una forma polèmica

Per Pablo Marquez · 26 Octubre, 2022

El París Saint Germain va guanyar ahir per 7-2 al Maccabi Haifa en el partit corresponent a la jornada cinc de la fase de grups de la UEFA Champions League. El club francés va començar una magnífica golejada gràcies al nivell superlatiu de Leo Messi, Neymar Jr i Kylian Mbappé. Després d’això, en el minut seixanta-huit de partit Carlos Soler va entrar al camp per Renato Sanches. El migcampista espanyol va ser l’encarregat de marcar el sèptim gol del partit. Soler va aprofitar un gran pas de Leo Messi i va xutar des de la frontal de l’àrea.

Després d’això, el futbolista espanyol va celebrar el gol d’una forma que pot paréixer polèmica. Carlos Soler va fer un gest fent referència al fred. Açò pot significar una resposta a l’afició del València. A causa de la seua escassa participació, usuaris de Twitter comentaven en els seus perfils que fora de València feia molt de fred. Per esta raó, la celebració de Carlos Soler podria estar dirigida a eixos aficionats que l’han criticat i han dit que ha jugat molt pocs minuts des de la seua arribada al París Saint Germain.

Una vegada va finalitzar el partit, Carlos Soler va publicar les fotos de la victòria i de la seua celebració. De fet, esta imatge polèmica va ser pujada a les històries d’Instagram del jugador. A més, Soler va acompanyar eixa foto amb l’emoji que fa referència a una persona que té fred.

Les declaracions de Soler

Després del partit, Carlos Soler va parlar sobre el seu gol i de com estan sent estes primeres setmanes a París. El futbolista valencià té clar que té molta comeptència per davant amb els millors jugadors del món com Mbappé, Neymar Jr i Leo Messi.

Vam fer un partit molt complet. Podíem haver marcat algun gol més. El meu primer gol? Treball molt. Estic molt feliç. Sabia que seria complicat vindre ací, així que he d’aprofitar cada minut. Soc ací per a ser feliç i estic molt feliç d’haver marcat este gol.