La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carles Pérez serà nou jugador del Celta
,

Carles Pérez serà nou jugador del Celta

COMPARTIR

El València ha perdut a un altre dels seus objectius. Gattuso és conscient que necessita futbolistes de banda i la incorporació de Castillejo no és suficient, ja que el club che ha perdut a tres extrems esta temporada: Helder Costa, Jason i Denis Cheryshev. A més a més, el tècnic italià vol a Yunus al centre del camp, per tant, és una altra pèrdua a esta posició.

L’arribada de Dybala

Així, el València estava jugant amb la possible venda de Guedes a la Roma per a tractar de fitxar a Carles Pérez. El jugador espanyol no ha tingut molts minuts amb José Mourinho, i l’arribada de Paulo Dybala el deixa pràcticament sense lloc a l’atac romà, per tant, el club li buscava una cessió i Carles Pérez estava dispost a eixir.

Cedit amb opció de compra

El València era un dels equips que anava darrere d’ell, però segons El Faro de Vigo, finalment serà el Celta qui aconseguisca cedit a l’extrem. La cessió té una opció de compra, així que el Celta podria quedar-se’l completament la pròxima temporada si el convenç amb el seu rendiment.

El mercat del València

D’esta manera, un objectiu del València acaba firmant pel Celta de Vigo. El València, de moment, tan sols ha pogut incorporar a Castillejo (i no el pot inscriure), mentres que a l’apartat d’eixides no ha sigut capaç de vendre a cap futbolista. El mercat del club che està prou parat, però l’està el de la majoria de la competició.