Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

Cañizares qualifica de poc home a Peter Lim

Per Blanquinegres · 07 Maig, 2016

El que fora guardameta del gran València CF de principis de segle, campió de Lliges, UEFA, subcampió de Lliges de Campions i demés, Santiago Cañizares, ha tornat a aparèixer per mostrar la seua cara més critica al voltant de la gestió societària i esportiva de Meriton dins del conjunt blanquinegre representada en la figura del màxim accionista, Peter Lim.

A una entrevista concedida als companys de Radio MARCA València, l’actual comentarista de Movistar+ i pilot de rallies, va assenyalar durament al màxim propietari accionarial del Club de Mestalla seguint la seua línia editorial de sempre. El més fort de les seues paraules van ser la forma que té per tal de ferir amb l’ús de la paraula a Peter Lim.

Hi ha una falta de rigor i d’homenia per part de Peter Lim, l’afició mereix que algú li explique el projecte i no sembla per la labor que parle.

Et diuen que és que és discret i discret no és, perquè es fotografia amb Jorge Mendes i Cristiano Ronaldo. No li agrada donar explicacions i açò és un problema molt gran.

El que vol la gent és veure al seu equip a dalt. No val amb gastar-se els diners sols en jugadors, sinó en professionals en totes les àrees amb objectius clars.

El lògic seria que hi haguera una adreça esportiva que formara un equip en funció dels objectius i pressupostos i una adreça visible . No sé si García Pitarch va a fer l’equip perquè no tinc ni idea. Ho sap Peter Lim però igual canvia d’opinió com s’ha vist en el passat.

No tot van ser comentaris d’atac al propietari del Club que va defendre i a la seua manera continua defensant. Santi Cañizares tingué paraules de bon grau cap a la figura de l’actual entrenador del VCF, Pako Ayestarán.

Pako és un entrenador qualificat. No té l’experiència d’altres entrenadors, però confie en Pako Ayestarán dins o fora del València. Confie plenament perquè el dia que li donen un projecte funcione ben com a entrenador, és assenyat.