Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Camacho es manté en la llista de Suso Gª Pitarch

Per Blanquinegres · 31 Maig, 2016

Tan importat és l’operació eixida com és la d’entrada de nous futbolistes. Tot i les dificultats en l’eixida, que serà clau per rebre els reforços de Pako, els noms que el conjunt blanquinegre tenia encara a dia de hui per entrar es mantenen per que d’ací a poc temps puguen ser realitats.

Un dels noms que fa unes setmanes es va apuntar va ser el d‘Ignacio Camacho. El futbolista aragonés va eixir a la llum en primer moment ja que el Màlaga, equip on milita, no tenia tot el control del jugador. Açò ha canviat i el conjunt de la Costa del Sol ja domina al 100% sobre el futbolista, una condició que fa que el preu del fitxatge passe de 12 milions d’euros a 20, la quantitat que trencaria el seu contracte, però per a Suso esta nova situació no significa fer-se enrere.

Segons el company Hèctor Gómez a Tribuna Deportiva, el propi jugador és totalment conscient dels passos que ha de donar el VCF per acabar donant el pas definitiu de vestint la camiseta blanquinegra a la 16/17. Suso Gª Pitarch té la paraula del futbolista d’esperar al VCF fins el temps que faça falta, però abans l’operació eixida haurà de desbloquejar-se per fer que Ignacio Camacho siga oficialment una de les primeres cares de la futura plantilla valencianista per a la temporada 2016/2017.