Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Braithwaite s’allunya del València

Per Gerard Gálvez · 15 Juliol, 2021

El mercat segueix actiu i els jugadors, amb l’Eurocopa finalitzada, comencen a decidir el seu futur. En aquest cas, el davanter danés del FC Barcelona, Martin Braithwaite, hauria acceptat eixir del club català segons Superdeporte. El futbolista ha accedit i el Barcelona, ara, tractarà d’aconseguir uns 15 milions que l’ajuden a sanejar els deutes del club.

Objectiu impossible

Per al València, Braithwaite sempre ha sigut una aspiració més que un objectiu real. El Barcelona no tenia pensat cedir-ho gratis, com volia el València. El club de Mestalla esperava que el Barcelona no poguera traure al davanter, però les ofertes per ell ja han arribat a Barcelona, principalment, des de la Premier League. El València diu adeu a un dels davanters que tenia apuntats.

15 milions

Després dels interessos del davanter danés, el Barcelona vol rebre uns 15 milions d’euros, aprofitant que el davanter s’ha revaloritzat després de la bona Eurocopa que ha fet Dinamarca. En el club saben que no podran recuperar els 18 milions que van invertir en ell, però els diners que traguen seran molt bons per a restablir una economia molt danyada.

Per altres objectius

El València s’haurà d’acostumar al fet que els seus principals objectius puguen eixir cap a altres clubs. Des de Mestalla s’intenta incorporar futbolistes amb molt pocs diners, per la qual cosa, quan un altre club vaja per aquests futbolistes, el València no podrà competir amb ells. Mercat molt complicat per al club.