Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Bordalás vol a Braithwaite

Per Alex Alfaro · 30 Juny, 2021

De tots els noms que han sonat al València C.F recentment, sembla que Braithwaite és el triat per Bordalás. És important tindre en compte que els plans de l’alacantí era reforçar a la plantilla amb un jugador per posició.

El Barcelona vol vendre-ho

El València continua estudiant la fórmula per a no haver de pagar res pel futbolista, encara que sembla una cosa complicada, ja que el danés està realitzant una gran Eurocopa. El Barça no té cap problema a estudiar l’operació, ja que és un futbolista que no compta per a Koeman, però tampoc volen regalar-lo.

Bordalás ja va voler fitxar-ho en la seua etapa al Getafe, i confia que serà el davanter ideal per al València de cara a la següent temporada.

“Faltarà el OK de Lim”

Bordalás encara no ha pogut parlar amb el màxim accionista del València. Caldrà vore si està conforme a pagar qualsevol quantitat de diners per Braithwaite.

Gayà no intervé en l’operació

S’ha relacionat el nom de Gayà amb el Braithwaite i el d’Aleñá, però des del club remeten que per Gayà continuen exigint la clàusula. Es tracta d’operacions paral·leles sense relació entre elles. Gayà només pensa A quedar-se, però encara no té cap oferta de renovació sobre la taula.