Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás no compta amb Koba per a aquesta temporada

Per Sergio Roig · 19 Agost, 2021

José Bordalás està ordenant la plantilla de cara a la nova temporada. Mancant tancar-se el mercat de fitxatges i veure amb quants jugadors comptarà aquesta temporada, l’entrenador alacantí està decidint que jugadors seguiran i quins no en aquesta nova campanya.

Koba, pocs minuts

El jove futbolista francés no ha comptat amb molts minuts des que va fitxar pel València CF. Koindredi va arribar al club l’any 2019 quan Pablo Longoria va apostar per ell. En aquells dies, el jove jugador tan sols tenia 17 anys i no comptava per al primer equip. Amb el pas dels anys, Koba ha anat jugant minuts i guanyant protagonisme en el primer equip del València. La temporada 20-21 va ser la campanya en la qual més important es va sentir el jugador francés.

No obstant això, Koindredi no ha acabat jugant tots els minuts que li haguera agradat. Aquesta temporada no ha començat de la millor forma per a ell. Un trencament de fibres li va deixar sense pretemporada i sense poder mostrar-se a Bordalás.

Bordalás no compta amb ell

Segons ha informat Nacho Sanchis aquesta vesprada en l’AS, Bordalás no compta amb ell per a aquesta nova temporada. En l’organització de la plantilla posa per davant del francés a Hugo Guillamón. Tal com explica el nostre company Nacho Sanchis, el València li busca una eixida en forma de cessió. El problema està en el fet que la majoria dels clubs busquen incorporar futbolistes joves en propietat i no en qualitat de cessió.

Recordem que la jove promesa va renovar el mes de juny fins a l’any 2025 amb el primer equip. Per tant, el club valora quedar-se’l fins a gener i, amb més calma, prendre una bona decisió tant per al jugador com per a l’equip.