La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás insisteix per a fitxar a Aridane; el club prefereix a Álvaro
,

Bordalás insisteix per a fitxar a Aridane; el club prefereix a Álvaro

COMPARTIR
Ahir s’anunciava una notícia que feia tremolar al valencianisme. Bordalás havia decidit oblidar-se de l’apartat de fitxatges, si no portaven el que ell volia tiraria de la pedrera sense problema. No obstant això, hui hi ha hagut una reunió amb Corona i a Anil per a escollir per fi el central. El tècnic alacantí el vol ja per a esta setmana, però la secretaria tècnica no aconsegueix firmar a cap, principalment per les discrepàncies entre ells i Bordalás.

Aridane – Álvaro

Segons Onda Deportiva, Bordalás insisteix que Aridane és el central que millor s’ajusta al seu estil de joc, però el club no el vol firmar perquè l’Osasuna demana diners i no es fia del seu estat físic (ha estat lesionat gran part d’esta temporada). Així, el central pel qual es decanta el club és Álvaro González. El Marsella accepta una cessió sense opció de compra i s’encarregaria de part de la seua fitxa, per tant, per a la situació econòmica del València és ideal.

Un mínim esforç econòmic

No obstant això, Bordalás ja anuncià a roda de premsa que no volia incorporar a jugadors perquè sí, i per a ell firmar a Álvaro seria un exemple d’açò mateix. No considera que entre al seu estil de joc i tampoc entén que el club no puga fer un esforç mínim per firmar a un central quan saben des de l’estiu passat que és una prioritat per a ell. Així, es genera una nova discrepància entre Bordalás i la secretaria tècnica, esta vegada amb el defensa central.