La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás: “Entrenar al VCF és el somni de qualsevol entrenador”
,

Bordalás: “Entrenar al VCF és el somni de qualsevol entrenador”

COMPARTIR

728-90

El nou entrenador del València ha concedit una entrevista a À Punt on parla de la pròxima temporada al València. El tècnic segueix de vacances, però ja està preparant la nova temporada amb la màxima il·lusió possible.

S’imaginava algun dia entrenar al València?

No m’ho imaginava, sempre treballe amb la il·lusió de créixer, i arribar al VCF és una il·lusió tremenda com a professional. És el somni qualsevol entrenador. Mai m’ho imaginava, però el *futbol dona aquestes voltes.

Bordalás parla molt de la il·lusió

És la meua intenció. Sense il·lusió és difícil aconseguir objectius en la vida i en el futbol. És el que intentaré traslladar. Des del primer entrenament vull contagiar aquesta il·lusió que el club necessita per a recuperar la seua identitat

Té por del passat del club amb Meriton?

No m’agrada parlar del passat. M’agrada viure el present que és aquesta temporada. L’hem d’afrontar amb la màxima il·lusió. NO vaig pensar, al signar, en el que va ocórrer anteriorment, sinó en el que jo puc aportar perquè el VCF torne a il·lusionar.

Pessimisme de l’afició

No sé el que ha ocorregut amb anterioritat. És el moment d’estar units i cal viure el present. Hem d’estar units i treballar amb il·lusió per a intentar que hi haja una bona sintonia i bon binomi afició-equip per a tornar a viure moments increïbles com s’han viscut tants anys a Mestalla

Complicitat amb Lim

No he parlat amb Lim però en els pròxims dies tenim una reunió i parlarem i ens coneixerem. Ell és el màxim accionista però jo parle tots els dies amb Anil

Ha parlat amb els capitans?

Ara mateix estem immersos en el que va a ser el nou equip de la pròxima temporada. He parlat ja amb 3 capitans i també amb altres futbolistes

Eixides al final del contracte (Kang In)

No és moment de pensar en el que serà el futur dels jugadors. Tots els que estan tenen contracte i són jugadors del VCF. El que vaja a ocórrer d’ací al principi de lliga no ho sé. Estem en reunions i prenent decisions. En les pròximes setmanes se sabrà quin serà el futur.

Continuitat de Gayà i Soler

Són els nostres capitans, senten al VCF des de xicotets i que tenen compromís. No tenim cap dubte que vagen a continuar amb nosaltres. Després açò és futbol. A vegades el club té la necessitat de vendre per a fitxar de cara el futur. El club no regalarà a cap jugador.

Paper en els fitxatges

Des del primer dia hem tingut converses quant al futur del VCF, ho parlem tot, fins i tot el que serà la confecció de la plantilla. Estem immersos en la planificació de la plantilla de la pròxima temporada. Soc part implicada.

Arambarri

Jo sempre tinc bona relació amb els jugadors. Arambarri és un magnífic jugador però en estos moments no hem parlat amb Mauro per a vore la possibilitat què vinga al València CF ”

Posicions necessàries de reforçar

Estem analitzant les necessitats de la plantilla i estem valorant per a veure el perfil del jugador que pot encaixar en l’equip.

Pot haver-hi alguna posició on necessitem fins a 2 jugadors. Ara és prompte. Durant el mercat i la pretemporada analitzarem perquè és molt important encertar. Els jugadors ens han de fer un salt de qualitat.

Recuperar l’ADN

El València al llarg de la seua història ha destacat per uns valors de compromís, donar-ho tot i han il·lusionat a l’afició. Això el volem recuperar. Que l’afició isca amb la satisfacció que l’equip ho ha deixat tot

Com és Bordalás?

Soc una persona molt exigent i rigorosa. No entenc aquesta professió d’una altra manera. Al final, sense exigència no arriben els resultats

Per què es parla de ‘Bad Boy’ Bordalás?

No ho sé. Sempre ho he pres com un elogi. Si es parla d’un equip és perquè està fent les coses bé. No m’ha molestat.

El molesta que li diguen que és violent?

Què és vorejar el límit del reglament? Això busquem tots els professionals. Això és bo.