La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás comunica que no vol participar en els fitxatges
,

Bordalás comunica que no vol participar en els fitxatges

COMPARTIR
Bordalás li ha comunicat a la direcció del club que no vol participar en les decisions de mercat que prenga el València i d’aquesta manera es desmarca completament del mercat de fitxatges.

Segons informa Ser Deportivos València, Bordalás havia avançat diferents operacions de mercat però no anaven en la línia del club, més concretament el periodista de la SER, Fran Guaita, ha dit que “ha xocat amb les intencions reals del club”.

Des de Blanquinegres ja veníem fa diversos dies informant que Bordalás no estava content amb l’inici de mercat. Havia sol·licitat perfils de jugadors molt concrets a més de que vingueren al més prompte possible. A 13 de desembre el València seguia sense tindre prop de tancar cap operació.

A partir d’ara, i segons aquesta informació, el mercat que supeditat a les decisions d’Anil Murthy, Corona, els agents que utilitza constantment el València com Vicente Forés i en últim lloc Peter Lim.
 
A partir d’ara comença un moment complicat per al València. Bordalás s’ha trobat amb les mateixes dificultats amb les quals es va trobar Javi Gracia. El club torna a trencar la paraula amb un entrenador del València.
 
Sembla ser que el detonant final ha sigut el fitxatge del central. El club no li ha fet cas en les prioritats en este mercat. No obstant això, Bordalás segueix compromés amb el projecte i la seua il·lusió màxima continua sent acabar a Europa.