La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás comptarà amb cinc jugadors del filial per a la pretemporada
,

Bordalás comptarà amb cinc jugadors del filial per a la pretemporada

COMPARTIR

728-90

El VCF començarà en la primera quinzena de juliol la pretemporada, passant tots els reconeixements mèdics pertinents i les proves PCR, tal com marca el procediment de La Liga abans que els equips comencen a treballar sobre la gespa.

Bordalás ha elegit el complex d’Oliva per a fer la pretemporada, on jugaran dos amistosos. Després de l’estança al municipi de La Safor, tancaran la pretemporada amb un amistós al Puchades davant el Cartagena.

Per a eixa etapa, Bordalás podrà comptar amb cinc jugadors del filial. Segons informa Salva Gomis, eixos jugadors són: Mamardashvili, Joseda Menargues, Jesús Vázquez, Koba i Fran Pérez faran la pretemporada en el primer equip.

Mamardashvili, amb dinàmica de primer equip

El porter georgià ha arribat al conjunt de Mestalla en qualitat de cedit, encara que al final de temporada, es podrà efectuar l’opció de compra d’un milió d’euros al Dinamo de Tiblisi.

Els altres podrien eixir cedits

Joseda Menargues té contracte en vigor amb el VCF, però després de la nefasta temporada amb el filial, el club podria buscar-li una eixida en qualsevol club de 1a RFEF o de Segona Divisió.

Tot apunta que Jesús Vázquez i Koba tenen més possibilitats de tindre un lloc al primer equip, ja que ambdós han renovat fa poc. Si finalment no formen part dels plans de Bordalás, també eixiran cedits.

En el cas de Fran Pérez, també provarà sort a la pretemporada. No té molta oportunitat per a quedar-se en el primer equip, aleshores també podria eixir cedit.