Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás compta amb Manu Vallejo i Álex Blanco

Per Miguel Castells · 07 Juliol, 2021

Avança el mercat i el València no és capaç de tancar cap incorporació. Els jugadors han tornat hui de les seues vacances per a fer-se les proves PCR i demà serà el torn de les proves físiques. De moment, Bordalás compta amb tots els jugadors de la primera plantilla i ha pujat a 10 jugadors més del filial.

Esta manca d’incorporacions provoca que Bordalás no puga ser exigent amb els jugadors que vol quedar-se a la plantilla, ja que no li sobren efectius, especialment a la davantera. És per això que, segons Onda Deportiva, l’entrenador alacantí ha decidit que compta amb Manu Vallejo i Álex Blanco per a esta temporada.

Manu Vallejo

El davanter gadità ha sigut un dels millors jugadors de la lliga eixint des de la banqueta. A València existia el debat de si havia de ser titular, més encara apreciant el rendiment de Maxi Gómez i Gameiro, però el final de temporada de Guedes el va deixar sense cap opció d’eixir al partit des de l’inici.

Álex Blanco

Per altra banda, Álex Blanco ha experimentat una progressió important. Les circumstàncies del club provocaren que l’extrem esquerre acabara al primer equip, i ha aconseguit tancar la temporada amb un gol davant el Granada. Va tindre titularitats importants, com la del Camp Nou, però s’aprecia que està un escaló per darrere.

De totes maneres, Bordalás ha decidit que compta amb els dos. Ha descobert la realitat del club i sap que és possible que no hi haja reforços en cap posició, per tant, no es pot permetre el luxe de prescindir de dos jugadors que l’any passat estaven al primer equip.