Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás compta amb Gonçalo Guedes

Per Miguel Castells · 20 Juliol, 2021

Gonçalo Guedes ha tornat hui a Paterna per a incorporar-se als entrenaments del València Club de Futbol. L’extrem portugués ha finalitzat les seues vacances després d’una Eurocopa on Portugal va ser eliminada als octaus de final, i on el mateix Guedes no va disputar ni un sol minut a tota la competició.

Molts pretendents

L’extrem és un dels majors al.licients del València a este mercat. La seua recta final de la temporada passada li ha servit per a cridar l’atenció de diversos equips de tota Europa: Atlètic de Madrid, Lazio, Vila-real…, però segons Onda Deportiva, Guedes tan sols eixirà del València si arriba una oferta potent econòmicament.

Bordalás compta amb ell

Bordalás compta amb ell i confia que serà capaç de traure la seua millor versió. Tan sols Marcelino (i no sempre) ha sigut capaç de mostrar-nos a ixe Gonçalo Guedes que resultava ser determinant als metres finals, i l’alacantí pensa que amb molt de treball pot fer que recupere este nivell que va meravellar a tota Europa.

No el regalaran

El València té molt clar que no regalarà a Gonçalo Guedes, per tant, si no arriba una oferta de mínim 25 milions el portugués no eixirà. Mentrestant, Bordalás somriu amb la quantitat de jugadors importants que de moment es queden al club. Cillessen ja va ser una molt bona notícia i Guedes serà la següent.