Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Blanquinegres posa rumb a Suïssa per a informar-te de tota la pretemporada

Per Alex Alfaro · 23 Juliol, 2023

L’equip de Blanquinegres, es troba ja a Suïssa per a explicar-te tots els detalls que tenen a veure amb la pretemporada dels homes de Rubén Baraja. Després de la victòria ahir a Eslovàquia, el València vola cap a Saint Gallen per a concentrar-se 3 dies a les ordres del “Pipo” Baraja.

Este periòdic ha volgut fer un esforç econòmic per a poder comptar de primera mà el rumb que agafa la confecció de la plantilla 23/24. Serà un xicotet stage que únicament tindrà un partit, enfront del propi St Gallen dimarts que ve.

Hui al migdia està prevista l’arribada de la primera plantilla a l’hotel de concentració i aquesta vesprada tornaran als entrenaments sense els descartes: Samu Castillejo, Marcos André, Cavani, Racic i Cömert no compten per a Baraja i no han sigut inclosos en la llista.

Un any després, el València té un color completament diferent. L’últim viatge a Suïssa es va produir amb Gattuso en la banqueta, Sean Bai com a director general i la intenció des del club de tractar de vendre un canvi de rumb en la presa de decisions, donant importància a l’opinió del management local.

Ara, també es parla de canvi, però el valencianisme ja no els creu. Per davant queden més de 10 moviments per a fer una plantilla que siga digna per a no patir pel descens una temporada més i a 19 dies de l’inici de la competició lliguera. 

A través de Blanquinegres.com i les nostres xarxes socials (twitter, Instagram, Facebook i whatsapp) podràs estar pendent de tots els detalls. Recorda que pots rebre totes les notícies en el telèfon 644 06 08 88